https://ploum.nl/uploads/Artikelen_en_Track_Records_en_expertise/Pers_en_Ploum/Buitenkant_kantoor_met_nieuw_logo.jpg

Ploum versterkt het Bouw en Vastgoed team met senior advocaat Tjinta Terlien

01 feb '21

Ploum versterkt per 1 februari 2021 het Bouw en Vastgoed team met de komst van senior advocaat Tjinta Terlien. Haar komst past perfect in de ambitie van Ploum om de bouw- en vastgoedpraktijk verder uit te bouwen.

Tjinta Terlien is erkend specialist op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht. Zij adviseert grote opdrachtgevers en aannemers over contractvorming, risicobeheersing bij de uitvoering van complexe bouwprojecten en bij geschillen over o.a. gebreken aan het werk, wijzigingen en vertraging. Zo is zij o.a. betrokken geweest bij de contractvorming voor de restauratie van de Domtoren en heeft zij geprocedeerd over de elektrotechnische installaties van een containerterminal op de Tweede Maasvlakte.

Tjinta beheerst het aanbestedingsrecht in de volle breedte. Zij wordt regelmatig ingeschakeld door aanbestedende diensten en inschrijvers om in kort geding te procederen. Cliënten vragen haar ook om ondersteuning bij het in de markt zetten van overheidsopdrachten (werken, leveringen en diensten). Ook heeft zij veel ervaring in het begeleiden van marktpartijen bij het inschrijven op dergelijke opdrachten.

Binnen het bouw- en aanbestedingsrecht hebben duurzaamheidsaspecten haar bijzondere interesse. Denk hierbij aan het uitvragen van circulariteit, energieprestatie en andersoortige duurzaamheidscriteria in (bouw)tenders, waarmee de overheid als opdrachtgever de markt kan stimuleren om met duurzame en innovatieve oplossingen te komen.

Na haar studies aan de Universiteit Utrecht en Universiteit van Amsterdam startte Tjinta haar loopbaan bij AKD. In 2015 stapte zij over naar Croon advocaten.

Tjinta Terlien: “Ik ben zeer verheugd met mijn overstap naar Ploum. Ik kijk er erg naar uit om samen te gaan werken met Jacob en de rest van het Bouw en Vastgoed team en tegelijkertijd de schakel te gaan vormen met het team aanbestedingsrecht”.

Wij zijn erg blij met de komst van Tjinta naar Ploum. Haar ervaring en expertise past perfect in de verdere ontwikkeling van onze sterk groeiende praktijk. Ik kijk er naar uit om samen met Tjinta en de rest van het Bouw en Vastgoed team onze cliënten meerwaarde te blijven bieden.” zegt Bouw en Vastgoed partner Jacob Henriquez over de komst van Tjinta naar Ploum.

Contact

Advocaat

Tjinta Terlien

Expertises:  Bouwrecht, Aanbestedingsrecht, Litigation, Europees recht, Bouw en Infrastructuur, Logistiek Vastgoed,

Aankomende events

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Klik op het plusje en schrijf je in voor updates over dit onderwerp.

Expertise(s)

Onderwerp(en)

Met uw inschrijving blijft u op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen op dit gebied. Vul hieronder uw gegevens in om per e-mail op te hoogte te blijven.

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

{phrase:advantage_3}

{phrase:advantage_4}


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.