Partnerships

Bij Ploum staat de relatie met de cliënten centraal. Gedreven vanuit de cultuur van Ploum is de insteek steeds om met cliënten een langdurige samenwerking in de vorm van een partnership aan te gaan. Veel bedrijven komen niet meer alleen voor rechttoe, rechtaan juridisch advies naar een advocaten- en notariskantoor. Ze willen méér. Ze zijn op zoek naar een sparringpartner met een juridische achtergrond: iemand die het recht door en door kent, maar die ook strategisch advies kan geven en als ondernemer kan meedenken.

Cliënten vragen daarnaast steeds vaker om een projectmatige benadering of zoeken ondersteuning bij de uitrol van een oplossing. Zij verwachten daarbij dat hun adviseur efficiënt en transparant is en in hetzelfde tempo meegaat. Het vermogen om snel juridische uitdagingen te tackelen is cruciaal voor ondernemingen. Wij kunnen dat. Op zijn Rotterdams, op een daadkrachtige no-nonsense manier, zonder fratsen en altijd dichtbij. Dat, tezamen met de hoge kwaliteit van onze juridische kennis, maakt ons de geschikte (juridische) partner in zaken.

(Scroll door om de interviews met onze partners te lezen)

Informatie over een partnership met Ploum?

partnerships@ploum.nl

“Cliënten willen in heldere taal horen wat de beste oplossing is. De ondernemersoplossing. De oplossing die werkt in de praktijk en vertrouwen geeft voor de toekomst. Juridische kennis is de basis, zakelijk instinct de kracht. Dit is Ploum. Dit maakt ons partner in business."

Al die jaren hebben wij kwaliteit en het persoonlijke - the best of both worlds – weten te verbinden. Dat geeft een verbondenheid die verder gaat dan het merk alleen. Het geeft vertrouwen in de toekomst. Dat maakt ons partner in business. Wij doen dat samen met onze cliënten die soms al 25 jaar met ons oplopen.

Kortom, wij vinden het heel belangrijk om te begrijpen wat onze cliënten drijft. Wij willen ze echt ontmoeten en daarbij een laag dieper gaan. Hoewel je van een advocaat misschien anders zou verwachten, varen wij niet alleen op onze juridische kennis, maar gaan wij ook af op ons zakelijk instinct. Voelt het goed? Doen!

Partnerships ontstaan niet vanzelf, daar bouw je samen aan. Op deze pagina vertellen bestaande relaties over hun partnerships met ons. Ben je ook geïnspireerd en geïnteresseerd geraakt, dan gaan wij graag samen met jou op zoek naar de juiste vorm: partnerships@ploum.nl .

Dorine en Willem verkennen graag de mogelijkheden met jou.

Advocaat, Partner

Dorine ten Brink

Expertises:  Contractenrecht , Arbitrage, Privacyrecht, IT-recht, Cybersecurity , Transport en Logistiek, Commerciële contracten, E-commerce, German Desk,

Advocaat, Partner

Willem Leppink

Expertises:  Intellectuele Eigendom, Europees recht, Merk- en Modelregistratie, Marketing en Reclame, Technologie, Media en Telecom, Food, E-commerce,

Met uw inschrijving blijft u op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen op dit gebied. Vul hieronder uw gegevens in om per e-mail op te hoogte te blijven.

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

{phrase:advantage_3}

{phrase:advantage_4}


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.