Kerninformatie Ploum

Ploum biedt juridisch advies op tal van rechtsgebieden. Een volledige beschrijving van de rechtsgebieden vindt u elders op de website. Procesvertegenwoordiging, vertegenwoordiging bij alternatieve geschillenbeslechting (arbitrage, mediation) en notariële diensten zijn andere kernwerkzaamheden.

Daarnaast levert Ploum Academy opleidingen en trainingen die ingebracht kunnen worden in het kader van Permanente Opleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

Kerninformatie

Ploum is een maatschap en is een samenwerkingsverband in de zin van de Verordening op de advocatuur. Alle opdrachten worden geacht uitsluitend aan Ploum te zijn gegeven, en niet aan een aan Ploum verbonden persoon.

Ploum (maatschap)
Blaak 28
3011 TA Rotterdam

KvK: 24466720
BTW: NL.8040.02.204.B.01

IBAN: NL 53 RABO 0159 0275 94

Postbus 711
3000 AS Rotterdam

T +31 10 440 6440
F +31 10 436 4400
E info@ploum.nl

BIC/Swift: RABONL2UXXX

Algemene voorwaarden, beperking aansprakelijkheid, toepasselijk recht en bevoegde rechter

De algemene voorwaarden van Ploum zijn op alle rechtsverhoudingen van Ploum van toepassing. De algemene voorwaarden beperken de aansprakelijkheid van Ploum in voorkomende gevallen. Op rechtsverhoudingen met Ploum is Nederlands recht van toepassing. Voor eventuele geschillen is de rechter in Rotterdam bevoegd. Niettemin heeft Ploum het recht om geschillen aan de bevoegde rechter van de woon- of vestigingsplaats van de opdrachtgever voor te leggen. Ploum is verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid.

Tarieven

Tenzij anders overeengekomen, wordt het honorarium van de door Ploum verrichte werkzaamheden vastgesteld aan de hand van het aantal gewerkte uren vermenigvuldigd met het uurtarief. Naast het uurtarief brengt Ploum in rekening: kantoorkosten á 5%, verschotten (zoals griffiegeld, deurwaarderskosten etc. ) en eventuele omzetbelasting. Het honorarium en overige kosten worden in principe maandelijks gefactureerd, voorzien van een specificatie.

Beroepsorganisaties

De advocaten en (kandidaat-)notarissen van Ploum zijn inschreven bij de volgende beroepsorganisaties en volgen de beroepsregels en gedragscodes van deze organisaties. Deze regels en codes zijn via de beroepsorganisaties op te vragen.

Advocaten
Nederlandse Orde van Advocaten
Monarch Tower
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag

Postadres
Postbus 30851
2500 GW Den Haag
(070) 335 35 35
info@advocatenorde.nl
www.advocatenorde.nl

Notarissen
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
www.knb.nl

Verzekeringen

De advocaten en (kandidaat-)notarissen van Ploum hebben een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten die de normen van de beroepsorganisaties overschrijdt.

Klachten

Indien u niet tevreden bent over de dienstverlening van Ploum en u dit niet met uw reguliere contactpersoon wilt bespreken, kunt u een klacht indienen bij onze klachtenfunctionaris. Dit kan via klachten@ploum.nl of per post op ons algemene postadres o.v.v. 'Klacht' of telefonisch op 010-4406440. Wij hanteren hierbij de volgende klachtenregeling. In aanvulling daarop is op werkzaamheden van het notariaat van Ploum de Verordening Klachten- en Geschillenregeling van de KNB van toepassing. 

Met uw inschrijving blijft u op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen op dit gebied. Vul hieronder uw gegevens in om per e-mail op te hoogte te blijven.

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

{phrase:advantage_3}

{phrase:advantage_4}


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.