Kerninformatie Ploum

Ploum biedt juridisch advies op tal van rechtsgebieden. Een volledige beschrijving van de rechtsgebieden vindt u elders op de website. Procesvertegenwoordiging, vertegenwoordiging bij alternatieve geschillenbeslechting (arbitrage, mediation) en notariële diensten zijn andere kernwerkzaamheden.

Daarnaast levert Ploum Academy opleidingen en trainingen die ingebracht kunnen worden in het kader van Permanente Opleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

Kerninformatie

Ploum (maatschap)
Blaak 28
3011 TA Rotterdam

KvK: 24466720
BTW: NL.8040.02.204.B.01

Postbus 711
3000 AS Rotterdam

T +31 10 440 6440
F +31 10 436 4400
E info@ploum.nl

Algemene voorwaarden en toepasselijk recht

De algemene voorwaarden van Ploum zijn op alle rechtsverhoudingen van Ploum van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank Rotterdam.

Tarieven

Tenzij anders overeengekomen, wordt het honorarium van de door Ploum verrichte werkzaamheden vastgesteld aan de hand van het aantal gewerkte uren vermenigvuldigd met het uurtarief. Naast het uurtarief brengt Ploum in rekening: kantoorkosten á 5%, verschotten (zoals griffiegeld, deurwaarderskosten etc. ) en eventuele omzetbelasting. Het honorarium en overige kosten worden in principe maandelijks gefactureerd, voorzien van een specificatie.

Beroepsorganisaties

De advocaten en (kandidaat-)notarissen van Ploum zijn inschreven bij de volgende beroepsorganisaties en volgen de beroepsregels en gedragscodes van deze organisaties. Deze regels en codes zijn via de beroepsorganisaties op te vragen.

Advocaten
Nederlandse Orde van Advocaten
www.advocatenorde.nl

Notarissen
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
www.knb.nl

Verzekeringen

De advocaten en (kandidaat-)notarissen van Ploum hebben een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten die de normen van de beroepsorganisaties overschrijdt.

Klachten

Indien u niet tevreden bent over de dienstverlening van Ploum en u dit niet met uw reguliere contactpersoon wilt bespreken, kunt u een klacht indienen bij onze klachtenfunctionaris, via klachten@ploum.nl of per post. Zie hiervoor onze klachtenregeling.
Indien u niet tevreden bent over de dienstverlening door de (kandidaat-)notarissen verwijzen wij u naar de Klachten- en Geschillenregeling Notariaat. Zie hiervoor www.knb.nl.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven op kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven op kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.