Over Ploum

In heldere taal de beste oplossing

Ploum, Rotterdam Law Firm is een onafhankelijk full service advocaten- en notariskantoor gevestigd in het hart van Rotterdam. Ploum heeft alle relevante juridische kennis en ervaring in huis om organisaties te kunnen adviseren. Wij zijn actief in heel Nederland en met een sterke internationale focus. Wij staan bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met Rotterdamse mentaliteit: no-nonsense en pragmatisch, gericht op bruikbare en duurzame oplossingen.

Ben je ook geïnspireerd en geïnteresseerd geraakt?

Partnerships ontstaan niet vanzelf, daar bouw je samen aan. 

+31623220731 partnerships@ploum.nl

Onze missie luidt ‘Verstand van zaken is meer dan juridische kennis’. Dat wil zeggen dat wij verder kijken dan puur het juridische. Het is belangrijk je bewust te zijn van de context en de gevolgen voor de onderneming bij het uitbrengen van een advies, ook op lange termijn.

Bij Ploum werken ruim 140 mensen waarvan ruim 80 advocaten en notarissen. We houden van aanpakken en doorpakken. Die Rotterdamse mentaliteit zit diep in ons DNA. Onze werkwijze is no nonsense en zonder fratsen. We spreken in heldere taal, hebben een platte informele organisatie en kunnen snel schakelen. Alles wat wij doen, doen wij onder het credo ‘Gedeelde waarden daar kom je verder mee’.

Cliënten kiezen voor Ploum om wie wij zijn, wat wij doen en hoe wij dat doen. Gedeelde waarden maken Ploum herkenbaar en onderscheidend. Ze fungeren als een intern kompas. Alleen als iedereen zich gewaardeerd voelt en we als team nauw samenwerken kunnen we onze cliënten helpen zoals wij elkaar en onze beste vrienden zouden helpen.

Als je voor Ploum kiest, kies je voor een kantoor waar gewerkt wordt in multidisciplinaire sectorteams en kwalitatief in de top van Nederland meedraait, met het behoud van het karakter, de benaderbaarheid en de aantrekkelijke tarieven van een middelgroot kantoor. Ploum is een gedurfd advocatenkantoor dat snelle en aansprekende resultaten combineert met persoonlijke betrokkenheid.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.