Bouw en Vastgoed

Als in het Bouw en Vastgoed gespecialiseerde advocaten en notarissen kunnen wij u helpen met uiteenlopende juridische vragen op dit gebied. Wij adviseren bij (en procederen over) een breed scala aan bouw- en vastgoedprojecten en kunnen snel verschillende juridische aandachtspunten benoemen met één doel: een werkende oplossing voor uw organisatie. Efficiënt en kostenbewust.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een email.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Cliënten

Ons breed samengestelde team werkt onder meer voor binnen- en buitenlandse (institutionele) beleggers, vastgoedbeheerders, aannemers, projectontwikkelaars, verhuurders en huurders van bedrijfsruimte, havengebonden ondernemingen, franchiseorganisaties, energie- en oliemaatschappijen, kabel- en leidingbedrijven en overheden.

Bundeling van expertises

Team Bouw en Vastgoed bestaat onder meer uit advocaten en notarissen die werkzaam zijn op het gebied van bouwrecht, vastgoed, huur, financieringen, zekerheidsrechten, financieel toezicht, omgevingsrecht en notariaat. Het team komt regelmatig bijeen voor het bespreken van relevante ontwikkelingen op de bouw- en vastgoedmarkt en in de jurisprudentie, en maakt gebruik van elkaars expertise.

Zo werken we intensief met elkaar samen bij het uitvoeren van een due diligence onderzoek van te (ver)kopen en te financieren vastgoed en het daaropvolgend uitonderhandelen van de transactie. Of bijvoorbeeld ten aanzien van een discussie over te nemen bestuursrechtelijke maatregelen met betrekking tot een geconstateerd gebrek in een gehuurd pand. Daarnaast adviseren wij over en assisteren wij bij vastgoed investeringen en het structureren van vastgoedfondsen, waarbij wij u tevens begeleiden bij de financieel toezicht aspecten zoals een vergunningaanvraag bij de Autoriteit Financiële Markten.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.