Marketing en reclame

U wilt ervoor zorgen dat uw marketing en reclame-uitingen zijn toegestaan en bovendien juridisch goed beschermd zijn om oneerlijke marketing- en reclamepraktijken te voorkomen.

Juridisch marketing- en reclamebeleid opstellen

Een klacht bij de Reclame Code Commissie over misleidende reclame of een kort geding over vergelijkende reclame ligt altijd op de loer. Daarnaast kan de Autoriteit Consument en Markt (ACM, als opvolger van de Consumentenautoriteit) optreden in geval van oneerlijke handelspraktijken. En dient u te voldoen aan de WEEE–richtlijn (Waste Electrical and Electronic Equipment)? Ploum adviseert u graag over uw marketing- en reclamebeleid, ook als u wereldwijd opereert. Wat betreft merkgebruik, reclamecampagnes en verpakkingen, en ook inzake consumentengaranties, privacy en e-commerce-voorwaarden. Daarnaast kunnen we u helpen bij het opstellen van contracten met reclamebureaus.

Onrechtmatige reclame-uitingen aanpakken

Wordt u geconfronteerd met onrechtmatige reclame-uitingen van andere partijen, bijvoorbeeld wat betreft verpakkingen, promotionele kansspelen en het gebruik van foto’s? De specialisten van Ploum in marketingrecht en reclamerecht helpen u graag bij de aanpak hiervan en hebben ruime ervaring in het procederen op het gebied van marketing en reclame.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een email.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.