PERSBERICHT Bouwrechtadvocaat Jacob Henriquez sluit aan bij compagnongroep Ploum

02 jul '18

Auteur(s):

Jacob Henriquez sluit vandaag als partner aan bij het bouwrecht & vastgoedteam van advocaten- en notarissenkantoor Ploum in Rotterdam. Hij is zijn carrière  begonnen bij AKD en heeft de afgelopen twee jaren als advocaat-counsel bij HabrakenRutten gewerkt. Jacob heeft ruime ervaring met het opstellen van (geïntegreerde) contracten in de Grond-, Weg- en Waterbouw en Burgerlijke en Utiliteitsbouw. Hij is recentelijk betrokken geweest bij de bouw van enkele datacenters (FIDIC, UAV-GC 2005) en industriële projecten in de Rotterdamse haven (FIDIC, D&B-contracten). Daarnaast is hij een zeer ervaren en overtuigende procesadvocaat. Internationaal wordt Jacob aanbevolen als bouwrechtadvocaat door de Legal 500 Europe, Middle East & Africa. Het Bouwrecht- en vastgoedteam van Ploum, dat mede wordt geleid door Anton van den Heuvel en Stephan Sluiter, bestaat nu uit 13 professionals waaronder ook gespecialiseerde vastgoed notarissen. Ploum zet met deze uitbreiding weer een stap in haar groeidoelstelling. "Wij zijn verheugd met de komst van  Bouwrechtadvocaat Jacob Henriquez naar ons kantoor. De aanvulling op het team, waar ook  bestuursrechtadvocaten, specialisten op het gebied van aanbestedingsrecht en huurrechtadvocaten deel van uit maken, maakt dat wij het totale pakket voor de bouw- en vastgoedmarkt in huis hebben ” aldus Rutger Ploum, managing partner bij Ploum. Meer informatie https://www.ploum.nl/expertises/bouwrecht/

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel

Wilt u reageren op dit artikel? Inloggen of maak een Mijn Ploum account aan om uw reactie te plaatsen


Blijf op de hoogte

Voeg deze interesses toe aan Mijn Ploum.

Expertise(s)

Onderwerp(en)

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.