Start-up en Scale-up

Ook een startende of opschalende ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met uiteenlopende juridische vraagstukken. Wij begrijpen dat ondernemers zeker in de opstartende en opschalende fase hun tijd en geld liever in andere dingen, zoals de ontwikkeling van hun onderneming, steken. Het is echter belangrijk om ook in de opstartfase goed juridisch advies in te winnen, zodat u vervolgens met een gerust hart verder kunt bouwen aan uw business.

Ploum heeft ruime ervaring in het adviseren van startende / opschalende ondernemingen en wij zijn dan ook graag uw business partner op het juridische vlak. Wij geloven in langdurige relaties met cliënten en willen hier dan ook graag in investeren. Uitgangspunt is dat Ploum start-ups en scale-ups in de opstartfase tegemoet komt qua kosten, maar dat deze ondernemingen dezelfde aandacht, service en expertise krijgen als al onze andere cliënten. Daarnaast hebben start-ups en scale-ups toegang tot het inhouse juridisch opleidingsinstituut “Ploum Academy”, cliënt events en knowhow.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Zo kunnen wij u helpen

U kunt bij ons terecht

Wij hebben alle kennis in huis om de juridische valkuilen en kansen te signaleren. Op die manier heeft u vooraf voldoende zekerheid en kunt u voorkomen dat er achteraf fouten hersteld moet worden. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met het oprichten van een rechtspersoon, het opstellen en reviewen van contracten, het beschermen van uw ideeën, het opstellen van arbeidscontracten, het waarborgen van de privacy van uw werknemers, klanten en leveranciers, het opstellen en reviewen van algemene voorwaarden en het aanvragen vergunningen.

Juridische quickscan voor startende ondernemers

Wilt u een globaal idee krijgen van de belangrijke juridische aandachtspunten en knelpunten voor startende ondernemingen, vraag dan onze juridische quickscan aan. In dit boekje stippen wij de aandachtspunten per rechtsgebied voor u aan. Heeft u vragen naar aanleiding van deze quickscan neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder op weg.

Samenwerkingen

Ploum is al jarenlang trotse partner van Citylab010. Citylab010 is een initiatief van de gemeente Rotterdam. De gemeente Rotterdam stelt jaarlijks 1 miljoen euro beschikbaar aan subsidies voor innovatieve plannen van Rotterdammers waar de stad beter van wordt. Als echt Rotterdams kantoor dragen wij met veel plezier ons steentje bij door de plannenmakers die een subsidie willen aanvragen of al hebben gekregen, van juridisch advies te voorzien.

Sinds de oprichting van Voor Goed Agency is Ploum ook betrokken bij de diverse initiatieven van deze stichting, waaronder ook het helpen en adviseren van relaties van Stichting Voor Goed maar ook het deelnemen aan de winterjassen inzameling. Op die manier dragen wij zowel juridisch als niet-juridisch bij aan een beter Rotterdam.

Daarnaast is Ploum als expert verbonden aan de Entrepreneursclub, een organisatie die ondernemers en ondernemingen faciliteert in het behalen van resultaten, groei en succes.

Wilt u meer weten over deze samenwerkingen laat het ons dan weten, dan kunnen wij u met de juiste mensen in contact brengen.

Vragen?

Wilt u meer weten of heeft u een juridische vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze teamleden. Wij bouwen graag met u samen aan het succesvol maken van uw onderneming!

Advocaat, Partner

Sabin Tigu

Expertises:  Intellectuele Eigendom, Merk- en Modelregistratie, Technologie, Media en Telecom, Start-up en Scale-up,

Advocaat, Partner

Matthijs Gardien

Expertises:  Contractenrecht , Litigation, IT-recht, Cybersecurity , Privacyrecht, Start-up en Scale-up, Commerciële contracten, E-commerce, Artificiële intelligentie,

Ontmoet het hele team

Met uw inschrijving blijft u op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen op dit gebied. Vul hieronder uw gegevens in om per e-mail op te hoogte te blijven.

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

{phrase:advantage_3}

{phrase:advantage_4}


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.