Notarieel recht

Denkt u aan het oprichten van een rechtspersoon, het overdragen van onroerend goed, het opstellen van uw testament of het realiseren van een fusie of splitsing? Dit vraagt om deskundige juridische diensten die door de Nederlandse wetgeving expliciet zijn voorbehouden aan een notaris. Bij de notaris kunt u aankloppen voor advies over ondernemingsrecht, vastgoed of familierecht.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een email.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Zo kunnen wij u helpen

Ondernemingsrecht

Onze specialisten in het notariaat helpen u graag met advies en uitvoering bij alle denkbare transacties op het gebied van ondernemingsrecht. Denk aan herstructureringen, overnames (zowel aandelen als activa en passiva), financiële transacties met bijbehorende zekerheden en (internationale) juridische splitsingen en fusies. Ook adviseren wij over corporate governance, personenvennootschappen, stichtingen, verenigingen en coöperaties.

Vastgoed

Het notariskantoor van Ploum begeleidt vastgoedtransacties in de ruimste zin van het woord, met name in de energiesector, waaronder het vestigen van opstalrechten en de registratie van netwerken. Tevens is het notariaat bedreven in het begeleiden van de aan- en verkoop van (commercieel) onroerend goed.

Estate planning

Op familierechtelijk gebied kan de notaris van Ploum u onder meer helpen met het opmaken van (levens)testamenten, (wijziging van) huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten en schenkingen. Dit kan u veel belasting besparen.

Brede ondersteuning, ook internationaal

Wij werken waar nodig nauw samen met advocaten van ons kantoor. Voor het oplossen van diepgravende fiscale problemen schakelen wij de hulp in van externe fiscalisten. Ook bij geografisch grensoverschrijdende zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Via ons internationale netwerk zijn wereldwijde oplossingen binnen handbereik.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.