Technologie, media en telecom

Met het wijdverspreide gebruik van social media zoals LinkedIn, YouTube, Facebook en Twitter via mobiel internet is het niet meer voor te stellen dat het versturen van e-mail vooruitstrevend was. Ploum was één van de eerste Nederlandse advocatenkantoren die gebruikmaakte van deze technologie voor de communicatie met cliënten. Vanuit onze verbondenheid met de digitalisering van de samenleving en een sterke focus op de sector Technologie, Media en Telecom (TMT) staan wij leidende ondernemingen op dit gebied bij. Denk aan bedrijven in business software, sociale media, consumentenelektronica, IT-hardware en servers, network operators en uitzendorganisaties, en ook aan diverse personen in het entertainment. 

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Advies in TMT-zaken

Onze expertise beslaat verschillende rechtsgebieden, van IT, privacy en intellectueel eigendom tot corporate, mededinging, aanbestedingen, arbeidsverhoudingen en medezeggenschap en bestuursrecht.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.