Litigation

Procederen is een kunst en vereist brede kennis. Ten eerste van het materiële recht, of het nu gaat om ondernemingsrecht, een contractueel geschil, aanbestedingsrecht of intellectueel eigendomsrecht. Daarnaast is expertise in het procesrecht onmisbaar, net als ervaring met de wijze waarop rechters zaken beoordelen. Vaak komt het in zaken aan op bewijslast en bewijslastverdeling. Gelijk hebben is nu eenmaal iets anders dan gelijk krijgen. Alleen het laatste telt voor een cliënt. Daardoor is een goede kennis van het bewijsrecht een vereiste voor iedere procesrechtadvocaat. Maar bovenal is het zaak te zoeken naar een oplossing voor een geschil langs minnelijke weg.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Zo kunnen wij u helpen

Juridische ondersteuning door Ploum

De gespecialiseerde advocaten in litigation helpen u graag in een vroegtijdig stadium van een commercieel geschil of een geschil binnen een onderneming. U kunt vertrouwen op onze ervaring met alternatieve geschilbeslechting. Wij onderzoeken graag of bijvoorbeeld mediation of bindend advies voor u kan leiden tot een snelle en praktische afwikkeling.

Doordat wij zorgen voor dossieropbouw op cruciale punten staan de zaken er ten overstaan van een rechter of arbiter optimaal voor, mocht het tot een mogelijke procedure komen. Maar eerst maken wij een nauwkeurige inschatting van de proceskansen, waarbij we vaak een reële inschatting kunnen geven van de met een procedure gemoeide kosten. Of het nu gaat om een bodemprocedure, een kort-gedingprocedure, een procedure bij de Ondernemingskamer of een arbitrale procedure.

Volgt er een procedure, dan staan wij u hierin graag bij. Of u nu een vordering wenst in te stellen of zich wenst te verweren tegen een vordering. Zo nodig adviseren en begeleiden wij u bij het instellen van een vordering of het leggen van een conservatoir beslag, zodat u ervan verzekerd bent dat een vordering ook kan worden verhaald op een wederpartij.

We kunnen goed inschatten waar het in procedures om draait, zodat u niet voor verrassingen komt te staan; mede door onze expertise op het gebied van stelplicht en bewijslast hebben we al een respectabele trackrecord opgebouwd. Daadkrachtig, pragmatisch en procederen op het scherp van de snede. Dat mag u van ons verwachten.

‘Ploum is always very responsive to questions and requests for assistance. They offer a pro-active approach to the issue at hand.’ – Legal 500 EMEA 2023

‘High quality lawyers, very good collaboration and communication.’ – Legal 500 EMEA 2023

Met uw inschrijving blijft u op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen op dit gebied. Vul hieronder uw gegevens in om per e-mail op te hoogte te blijven.

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

{phrase:advantage_3}

{phrase:advantage_4}


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.