Ploum wint twee prijzen: de Gouden Toga en Gouden Sleutel

Voeg toe aan Mijn interesses

25 jan '19

Auteur(s): Dorine ten Brink, Willem Leppink,

Ieder jaar worden er door Mr. Magazine prijzen uitgereikt voor de beste arbeidsmarktcommunicatie. Enorm trots zijn wij dat wij dit jaar twee van de drie prijzen in ontvangst mogen nemen, namelijk de vakjuryprijs (de Gouden Toga) en de Gouden Sleutel die wordt uitgereikt door een jury van starters en studenten.  In de campagne laten wij zien waar wij als kantoor voor staan. De Rotterdamse mentaliteit van aanpakken en doorpakken, daar herkennen wij ons in. De relatie met cliënten staat centraal. Gedreven vanuit de cultuur van Ploum is de insteek steeds om met cliënten een langdurige samenwerking in de vorm van een partnership aan te gaan. Uit het juryrapport bleek dat deze boodschap bij de vakjury in de smaak viel: “De pay off van de campagne: ‘verstand van zaken is meer dan juridische kennis’ viel zeer in de smaak, evenals de mooi verzorgde beelden van cliënten, inclusief endorsement en de meelopende panter. Ploum presenteert zich in alle uitingen als een no-nonsense kantoor. Geworteld in de niet ‘lullen maar poetsen’ Rotterdamse mentaliteit. Maar wel met internationale uitstraling, dus Rotterdam Law Firm.” Ook de starters en studenten waren enthousiast over de campagne. Het karakter van Ploum en waar ze voor staan vonden ze goed in de campagne naar voren komen: “Ze hebben echt hun best gedaan om te laten zien wie ze zijn. Op deze manier krijgen starters en studenten een heel duidelijk beeld over wat men kan verwachten van het kantoor.”

Contact

Advocaat, Partner

Dorine ten Brink

Expertises:  Contractenrecht ,Arbitrage,Privacyrecht,IT-recht, Transport en logistiek, Commerciële contracten,Brexit,Corona (COVID-19) juridische Helpdesk,Privacy en compliance,

+31 6 2269 3380 d.tenbrink@ploum.nl LinkedIn

Advocaat, Partner

Willem Leppink

Expertises:  Intellectuele Eigendom,Europees recht,Merk- en modelregistratie,Marketing en reclame, Technologie, media en telecom,Food,

+31 6 2021 0504 w.leppink@ploum.nl LinkedIn

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel

Wilt u reageren op dit artikel? Inloggen of maak een Mijn Ploum account aan om uw reactie te plaatsen


Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.