Kandidaat notaris

Roos de Vos

Specialisatie

Na het afronden van haar Master is Roos bij Ploum gestart als kandidaat-notaris, waar zij zich voornamelijk bezig houdt met het oprichten van rechtspersonen, het wijzigen van statuten, het begeleiden van fusies en (af)splitsingen, de overdracht van (register)goederen, de vestiging van zakelijke rechten en het personen- en familierecht.

Achtergrond

Roos (1994) heeft in de zomer van 2018 haar Master Notarieel recht afgerond aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar Bachelor Rechtsgeleerdheid (met notarieel traject) heeft zij als notarieel medewerker ervaring opgedaan bij een ander notariskantoor en een studentstage gelopen bij Ploum. In aansluiting op deze studentstage is zij tijdens haar Master in dienst getreden bij Ploum als werkstudent.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.