Advocaat

Paul Trapman

Specialisatie

Paul werkt op de sectie IE/IT en is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht. Hij legt zich in het bijzonder toe op het merken- en auteursrecht en privacy- en gegevensbeschermingsrecht.

Achtergrond

In 2019 heeft Paul de master Informatierecht afgerond aan het Instituut voor Informatierecht van de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft zijn scriptie geschreven over de invloed van het ‘uploadfilter’ uit artikel 17 DSM-Richtlijn op user generated content platforms. Naast zijn studie liep Paul verschillende stages in de advocatuur, waaronder bij een niche-kantoor op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht en bij Ploum. Daarnaast is Paul tijdens zijn studie nauw betrokken geweest bij het oprichten van een Fintech start-up. In 2018 is Paul begonnen als werkstudent bij Ploum. Sinds september 2019 werkt hij bij Ploum als juridisch medewerker en sinds 1 januari 2020 als advocaat.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Paul Trapman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Intellectueel Eigendom

Op grond van deze registratie is Paul Trapman verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.