Advocaat

Ferah Taptik

Specialisatie

Ferah is begonnen als juridisch medewerker op de sectie Douane, handel en logistiek. In 2021 is zij beëdigd tot advocaat. Ferah is gespecialiseerd in het handels-, transport en douanerecht. Zij legt zich in het bijzonder toe op het adviseren van cliënten in kwesties op het terrein van internationale handel en het afwikkelen van schadeclaims in de vervoersketen evenals met betrekking tot fiscaal gerelateerde onderwerpen zoals antidumpingheffing, oorsprong en classificatie.

Achtergrond

Ferah is afgestudeerd voor de master Civiel recht aan de Universiteit Leiden, met als scriptieonderwerp de afwikkeling van massaschade in een collectieve actie. Tijdens haar studie aan de Universiteit Leiden heeft Ferah diverse extracurriculaire programma’s gevolgd, waaronder de Master Honours Class.

Daarnaast heeft zij gedurende haar rechtenstudie praktijkervaring opgedaan bij diverse (grote) advocatenkantoren,  gewerkt als repetitor voor het vak Burgerlijk Procesrecht en is zij redacteur geweest van het juridische faculteitsblad van de Universiteit Leiden.

Zij heeft bovendien een semester aan de Koc University in Istanbul gestudeerd, waar zij werkzaam is geweest als Research Assistant op de afdelingen Public International Law en Transport and Insurance Law.

PublicatiesStel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.