Advocaat, Partner

Albert Wiggers

Specialisatie

Albert is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en contractenrecht, en heeft een brede ervaring in fusies & overnames, joint ventures en private equity/venture capital transacties. Albert adviseert een brede groep nationale en internationale cliënten, die actief zijn op verschillende markten, en heeft onder meer specialistische kennis op het gebied van transacties in de sectoren TMT, energie, afval en transport & logistiek.

Achtergrond

Albert volgde zijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en trad in 1995 in dienst van Trenité van Doorne. In 2000 behaalde hij cum laude het examen Grotius Vennootschapsrecht. Albert was van 2008-2015 partner bij Simmons & Simmons, waar hij onder meer hoofd van de Nederlandse Energy & Infrastructure groep was. Per 1 maart 2015 trad Albert als partner in dienst van Ploum. 

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Energierecht (NeVER)
  • American Chamber of Commerce in the Netherlands

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Albert Wiggers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is Albert Wiggers verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.