Namaak

Hoe bekender en succesvoller uw product is, hoe sneller uw product wordt nagemaakt. Sommigen zien het als een compliment, maar daar denkt Ploum anders over. Wij zitten in het hart van de Rotterdamse haven en weten als geen ander raad met namaak.

Namaak bestrijden

Wordt u geconfronteerd met de handel in namaak van uw product via illegale winkels, op markten of via internet, dan is het veelal raadzaam hiertegen op te treden. Snel schakelen met de douane is bijvoorbeeld van groot belang. Uit eigen ervaring weet Ploum dat dit een van de belangrijkste maatregelen is om de verdere handel op een zeer effectieve manier tegen te gaan.

Namaak aanpakken

Heeft u te maken met inbreuk op intellectuele-eigendomsrechten, dan kan Ploum u adviseren over de juridische aanpak. Waar nodig staan we u bij in procedures vanwege misgelopen inkomsten en opgelopen reputatieschade.

Strategie bepalen tegen namaak

Het kiezen van een gedegen strategie is essentieel om succesvol te zijn tegen namaak. Ploum denkt daarover graag met u mee zonder dat daarbij de kosten enorm hoeven op te lopen.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een email.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.