Advocaat

Sophie de Clercq

Specialisatie

Sophie werkt als advocaat op de sectie Ondernemingsrecht en houdt zich voornamelijk bezig met fusies en overnames en het adviseren van cliënten met betrekking tot diverse ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Daarnaast is Sophie betrokken bij de energiepraktijk van Ploum.

Achtergrond

Sophie heeft de bachelors Rechtsgeleerdheid en Fiscaal recht gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2020 heeft zij de master Ondernemingsrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens haar studie heeft zij als vrijwilliger gewerkt in een rechtswinkel, is zij actief geweest bij een studievereniging, heeft zij meerdere stages gelopen en is zij werkzaam geweest als werkstudent bij een advocatenkantoor. Sophie heeft haar masterscriptie geschreven over de digitale algemene vergadering bij de BV en de NV in rechtsvergelijkend perspectief.

Track recordsStel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.