Advocaat, Partner

Nick Hessels

Specialisatie

Nick is advocaat en partner. Naast fusies en overnames, adviseert en procedeert Nick op het gebied van joint ventures. Hij doet veel crossborder-werk. 

Wat klanten aangeven

“In-depth knowledge of Legal issues and deal risks.” - Legal 500 EMEA 2013

Nick Hessels and Stan Commissaris are “very proactive lawyers, with good sector knowledge and a can-do mentality.” - Legal 500 EMEA 2014

Track record

Achtergrond

Nick (1969) is afgestudeerd in de periode van 1987 tot 1993 aan de Rijksuniversiteit in Leiden, in de richtingen civiel- en bedrijfsrecht. Tevens heeft hij gestudeerd in Parijs en Gainesville in de Verenigde Staten. Daarna is hij bij Loeff Claeys Verbeke in Amsterdam werkzaam geweest, tot zijn overstap in 1996 naar Ploum. Na een tussenstap van vierenhalf jaar als senior legal counsel bij KPN en Post NL, is Nick in 2005 weer teruggekeerd naar Ploum. 

Nick heeft drie Grotius specialisatieopleidingen succesvol afgerond, te weten Corporate Structures, Corporate Transactions en Mededingingsrecht. Ook heeft hij de postdoctorale praktijkleergang Ondernemingsrecht afgerond.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

  • Grotius Fellowship

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Nick Hessels heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht: sub rechtsgebied vennootschappen en sub rechtsgebied fusies en overnames.

Op grond van deze registratie is Nick Hessels verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.