Juridisch medewerker

Kylian Polak

Specialisatie

Kylian werkt als juridisch medewerker op de sectie Ondernemingsrecht en houdt zich voornamelijk bezig met fusies en overnames en het adviseren van cliënten met betrekking tot diverse ondernemingsrechtelijke vraagstukken.

Achtergrond

Kylian heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2020 heeft hij de master Ondernemingsrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt bij Stichting Rechtshulp Rotterdam, is hij actief geweest bij een studentenvereniging en heeft hij meerdere studentstages gelopen in de advocatuur. Kylian heeft zijn masterscriptie geschreven over de wenselijkheid van regulering van meervoudig stemrecht bij de NV.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.