Gebreken en wanprestatie

Gebreken aan het gehuurde, zoals het vrijkomen van asbest, lekkages of temperatuurproblemen, kunnen vergaande gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Uw onderneming kan bijvoorbeeld tijdelijk niet of beperkt worden geëxploiteerd en er is sprake van (bedrijfs)schade. Het hangt dan van de in de huurovereenkomst gemaakte afspraken af of de verhuurder of huurder verantwoordelijk is om dergelijke problemen op te lossen.

Juridische ondersteuning bij gebreken en wanprestatie

De specialisten van Ploum kunnen u bijstaan in uiteenlopende huurkwesties inzake kantoren, winkels, horecapanden, tankstations en parkeergarages, en ook aangaande onbebouwde grond of roerende zaken. Wij adviseren u over de verantwoordelijkheden van de (ver)huurder voor het spoedig herstellen van gebreken en een eventueel recht op schadevergoeding en/of huurprijsvermindering. Is er sprake van wanprestatie, zoals bijvoorbeeld een forse huurachterstand van een huurder, dan adviseren wij u graag over het oplossen daarvan. Zo nodig kunnen wij een procedure starten over ontbinding van de huurovereenkomst en een ontruiming van het gehuurde.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een email.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.