Advocaat

Demi van Hove - Dinkov

Specialisatie

Demi heeft een brede kennis van het handels- & transportrecht. Demi is gespecialiseerd in het luchtvaartrecht en zij behartigt de luchtvaartpraktijk op kantoor.

Demi adviseert en vertegenwoordigt luchtvaartmaatschappijen bij geschillen en/of procedures, en in het bijzonder is zij gespecialiseerd in passagiersvervoer. Haar huidige praktijk is een echte procespraktijk en als zodanig bezit Demi erg veel proceservaring.   

Achtergrond

Demi heeft in 2016 de master Public International Law afgerond aan de Universiteit Leiden. Haar scriptie schreef ze over de invloed van mensenrechtenverdragen op de (de)criminalisering van homoseksualiteit in Oeganda en Kenia. Tijdens haar studie heeft Demi een semester aan de University of Florida in Gainesville gestudeerd en heeft zij stagegelopen bij de Nederlandse ambassade te Rabat, Marokko.

Tijdens haar master is Demi bij Codex Mulder Advocaten (Amsterdam) begonnen als juridisch medewerker, waarna zij in 2019 is beëdigd als advocate. Bij Codex Mulder heeft Demi veel praktijkervaring opgedaan binnen het handels- en transportrecht.

Verstand van zaken is meer dan juridische kennis

Demi behandelt momenteel honderden zaken tegelijkertijd en haalt hier veel energie uit. Multitasking is haar op het lijf geschreven en zij is bijzonder consciëntieus en efficiënt.

Demi is proactief en denkt graag mee over oplossingen. Wanneer zij zaken behandelt namens cliënten en ruimte voor verbetering ziet, zal zij niet schromen om cliënten te adviseren opdat cliënten de uitvoering van hun werkzaamheden kunnen verbeteren en/of bepaalde aansprakelijkheden in de toekomst kunnen vermijden. 

Demi geeft graag cursussen en presentaties aan cliënten. Zo heeft zij presentaties gegeven aan cliënten over de “Do’s and Don’t’s of Bills of Lading” en over het CMR-verdrag.

Recente zaken

Demi is verantwoordelijk voor de luchtvaartpraktijk binnen kantoor. Zij staat een grote luchtvaartmaatschappij bij. In dat kader procedeert - en adviseert - zij op dit moment over honderden zaken.

Demi heeft talloze zaken behandeld namens vervoerders en/of verzekeringsmaatschappijen op het gebied van handels- en transportrecht. Zo heeft zij zaken behandeld die betrekking hadden op wegvervoer, zeevervoer en/of vervoer over binnenwateren.

Demi heeft ervaring met het opstellen van vervoersovereenkomsten en algemene voorwaarden voor vervoerders.

Publicaties

  • B. Holthinrichs en D. van Hove, ‘Internationaal wegvervoer: verhouding van de expediteur tot het CMR-verdrag en de invulling van de stelplicht en bewijslast bij een negatieve verklaring voor recht in vervoerszaken’, VAST 2021 / N-034.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Demi van Hove - Dinkov heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Burgerlijk recht

Op grond van deze registratie is Demi van Hove - Dinkov verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.Met uw inschrijving blijft u op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen op dit gebied. Vul hieronder uw gegevens in om per e-mail op te hoogte te blijven.

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in onze privacyverklaring. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Profiel wijzigen' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

{phrase:advantage_3}

{phrase:advantage_4}


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.