China desk

In 2001 introduceerde de Chinese overheid haar ‘going global’-beleid. Sindsdien zoeken steeds meer Chinese ondernemingen mogelijkheden om zaken te doen in Nederland. Als China Desk assisteren wij hen daarbij.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Zo kunnen wij u helpen

Succesvol zakendoen in China

Met ons team van tweetalige Chinese en Nederlandse advocaten kunnen wij een volledig juridisch dienstenpakket aanbieden aan Chinese ondernemingen. Wij hebben ruime ervaring op alle rechtsgebieden die belangrijk zijn voor succesvol zakendoen in Nederland. Bovendien begrijpen we de culturele en juridische verschillen tussen beide landen en kennen we de behoeften van Chinese ondernemingen.

Netwerk

Dankzij onze lang-bestaande, betrouwbare relaties met financiële, belasting- en accountingondernemingen en overheden kunnen wij een one-stop-service en maatwerk aanbieden. Via ons netwerk in China kunnen wij ook Nederlandse ondernemingen op weg helpen om zaken te doen in China.

Vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met de China Desk. Ons team is gaarne bereid om u nader te informeren over de mogelijkheden om u te assisteren bij het succesvol zakendoen in Nederland of China.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.