Parent company guarantee

Een parent company guarantee is een van de vormen van zogenaamde persoonlijke zekerheid, naast bijvoorbeeld de letter of comfort, borgtocht en een 403-verklaring. Elke vorm is vanwege zijn eigen kenmerken in meer of in mindere mate geschikt als een moedermaatschappij wordt verzocht zekerheid te bieden voor de nakoming van de verplichtingen van haar dochtermaatschappijen. Bijvoorbeeld in het geval dat een dochtermaatschappij ‘dun’ gekapitaliseerd is en de wederpartij zekerheid verlangt voor de nakoming van de betreffende verplichtingen.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Zo kunnen wij u helpen

Juridische ondersteuning bij parent company guarantees

Ploum adviseert u graag over parent company guarantees. Ook kunnen we onderzoeken of een vennootschap bevoegd is een parent company guarantee af te geven en in de legal opinion, waarvan een parent company guarantee in de praktijk vaak vergezeld gaat, onder meer verklaren dat de garantie rechtsgeldig is verleend.

Meer weten?

Heeft u vragen over een parent company guarantee of borgtocht, neem dan gerust contact op met één van de leden van onze sectie Banking & Finance.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.