Financieringen

Voor een kredietnemer is het van belang zo vroeg mogelijk in een financieringstraject juridische begeleiding in te schakelen om gunstige voorwaarden te kunnen bedingen. Dit begint al in de fase van het selecteren van banken en daarna bij het opstellen van de term sheet. Ook is het van belang tijdig de ondernemingsraad in te schakelen om onnodige vertraging te voorkomen.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Zo kunnen wij u helpen

Juridische begeleiding bij financieringen

Ploum heeft de expertise in huis om u optimaal hierbij te adviseren. Of het nu om bankfinanciering, een LMA-traject, projectfinanciering, overnamefinanciering, een achtergestelde lening of om groepsfinanciering gaat. Door onze ruime ervaring met de begeleiding van financieringstrajecten hebben wij expertise in het voeren van de onderhandelingen en weten wij precies wat banken verlangen voordat de gelden worden uitgeboekt. Wij stellen de financieringsdocumentatie op en verstrekken of regelen bijvoorbeeld zekerheden, borgtocht/garanties, escrow, bankgaranties, legal opinons en letters of credit. Bovendien zorgen we voor strakke begeleiding, het managen van verwachtingen en het aansturen van teams. Treden wij voor banken op, dan zijn het de cruciale factoren snelheid, helderheid in communicatie en ultieme betrouwbaarheid waar wij voor staan.

Internationale financiering

Zeker bij grensoverschrijdende financiering spelen vaak gecompliceerde issues waarvoor snel een praktische (en voor financiers aanvaardbare) oplossing geboden moet worden. Ploum beschikt over de onmisbare internationale kennis en ervaring in deze trajecten.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.