Advocaat

Walla al Jaboury

Specialisatie

Walla is werkzaam als advocaat op de sectie Arbeidsrecht. Naast haar specialisatie in het arbeidsrecht, maakt Walla ook deel uit van het Start-up en Scale-up team. Walla adviseert en procedeert over vraagstukken met betrekking tot zowel nationaal als internationaal arbeidsrecht.

Achtergrond

Walla (1991) is in 2017 afgestudeerd voor de master Arbeidsrecht en de master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens haar studie is zij actief geweest voor de studentenvereniging ELSA en voor het Arbeidsrecht Dispuut (JFR). Daarnaast heeft zij bij diverse (advocaten)kantoren juridische werkervaring opgedaan. Sinds 2018 is Walla werkzaam als arbeidsrecht advocaat en sinds oktober 2021 is zij verbonden aan Ploum op de sectie arbeidsrecht.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

  • Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten
  • Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Jonge Balie Rotterdam

Publicaties

  • ‘Finaal is niet altijd finaal – De vaststellingsovereenkomst tussen werknemer en werkgever.’, W. al Jaboury, Advocatenblad oktober 2018.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Walla al Jaboury heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

• Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is Walla al Jaboury verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.