Kandidaat notaris

Matthijs van Loon

Specialisatie

Matthijs is werkzaam als kandidaat-notaris op het gebied van het vastgoedrecht en het notariële familierecht. Binnen het vastgoedrecht is hij betrokken bij commercieel en particulier vastgoed, waaronder de overdracht van (register)goederen en de vestiging van zakelijke rechten. Binnen het notariële familierecht houdt hij zich bezig met het opmaken of wijzigen van testamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten.

Achtergrond

Matthijs (1997) heeft in 2021 zijn Master Notarieel recht aan de Universiteit Leiden behaald. Tijdens zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan bij verschillende advocaten- en notariskantoren. Daarnaast is hij voorzitter geweest van de notariële studievereniging B.N.S.L. in Leiden.

Verstand van zaken is meer dan juridische kennis

Matthijs wil de wensen van zijn cliënt zo goed mogelijk te begrijpen. Vanuit deze wensen probeert hij met de cliënt mee te denken en praktische oplossingen te bieden die zowel binnen als buiten het juridisch speelveld liggen.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

  • Koninklijke Notariële beroepsorganisatie


Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.