Advocaat

Maarten Coumou

Mijn specialisatie

Maarten heeft ervaring met het individuele- en collectieve ontslagrecht, overgang van onderneming, (de werkingssfeer van) cao’s, het opstellen en reviewen van arbeidsovereenkomsten (ook voor statutair bestuurders), (langdurige) arbeidsongeschiktheid van werknemers medezeggenschapsrecht.

Maarten heeft tevens een bijzondere interesse en veel ervaring op het gebied van internationale tewerkstelling (arbeidsmigratie).

Achtergrond

Maarten (1989) is in 2013 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft daar de master Arbeidsrecht gedaan. Tijdens zijn masterjaar is hij bestuurslid geweest van het aan de master verbonden Arbeidsrechtdispuut.

Van 2013 tot begin 2017 is hij werkzaam geweest als advocaat arbeidsrecht bij een groot advocatenkantoor in Rotterdam. Na een jaar buiten de advocatuur te hebben gewerkt, is Maarten sinds maart 2018 werkzaam bij Ploum als advocaat op de sectie Arbeidsrecht. Maarten heeft ervaring met het individuele- en collectieve ontslagrecht, overgang van onderneming, (de werkingssfeer van) cao’s, het opstellen en reviewen van arbeidsovereenkomsten (ook voor statutair bestuurders), (langdurige) arbeidsongeschiktheid van werknemers medezeggenschapsrecht.

Lidmaatschappen

  • Vereniging voor Arbeidsrecht
  • Vereniging Rotterdamse Arbeidsrechtadvocaten (VRAA)
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Maarten Coumou heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht: sub rechtsgebied collectief ontslag, sub rechtsgebied internationaal arbeidsrecht en sub rechtsgebied medezeggenschap

Op grond van deze registratie is Maarten Coumou verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven op kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven op kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.