Advocaat

Deborah Nizamoeddin

Specialisatie

Deborah is gespecialiseerd in fusies en overnames en in het energierecht. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van en adviseren over (inter)nationale M&A transacties (in het bijzonder energiegerelateerde projecten zoals offshore energieprojecten), herstructureringen en ondernemings- en energierechtelijke kwesties, alsmede in het opstellen en (uit)onderhandelen van commerciële energiecontracten.

Achtergrond

Deborah studeerde in 2003 af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij heeft een LL.M in Privaatrecht en een LL.M in Strafrecht. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest als gerechtssecretaris strafrecht bij de Rechtbank Rotterdam (locatie Dordrecht) en als jurist bij het Ministerie van Justitie. Van 2008 tot en met 2015 werkte Deborah als advocaat bij een groot Nederlands advocatenkantoor in Rotterdam.

Lidmaatschappen

Deborah is lid van de Nederlandse Vereniging voor Energierecht (NeVER) en publiceert regelmatig in vakliteratuur en tijdschriften.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Deborah Nizamoeddin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht: sub rechtsgebied fusies en overnames.

Op grond van deze registratie is Deborah Nizamoeddin verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Track recordsStel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.