Merk en model

Het feit dat u als eerste een merk gebruikt geeft in veel landen geen juridische bescherming. Door uw merk te registreren zorgt u ervoor dat u als enige een beroep kunt doen op uw merk. De specialisten van Ploum in merkenrecht helpen u daar graag bij. Ook internationaal. Via ons wereldwijde netwerk van specialisten kunnen wij in alle relevante merkenregisters onderzoeken of uw merk nog beschikbaar is. Is dit het geval, dan kunnen we meestal de merkregistratie in gang zetten en ervoor zorgen dat uw merk beschermd is in elk land waar u zaken doet.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een email.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Merk bewaken

Is uw merk eenmaal beschermd door registratie van uw merk in de relevante merkenregisters, dan kunt u via Ploum merkbewaking instellen. Wij houden dan voor u in de gaten of andere partijen vergelijkbare merkaanvragen indienen. In geval van een conflicterende merkaanvraag kunt u hier dan op tijd tegen optreden, waarbij wij u ook kunnen adviseren. Wat er in de markt gebeurt, dus buiten de merkenregisters om, houdt u zelf in de gaten.

Model beschermen

Naast uw bedrijfsnaam, logo of ander merk kunt u ook de vormgeving van uw producten juridisch beschermen, bijvoorbeeld door uw model te registreren. Ploum kan hiervoor zorgen. Gaat het om producten waarbij de vormgeving belangrijk is, dan krijgt u naast advies over modelbescherming ook advies op maat over bijvoorbeeld de auteursrechtelijke aspecten.

Licentie uitgeven

Is uw eigen merk of de vormgeving van uw product eenmaal goed geregeld, dan wilt u wellicht een licentie uitgeven om aan een andere partij het recht te geven uw merk of model te mogen gebruiken. Ook hiervoor kunt u een beroep doen op de specialisten van Ploum in merkenrecht en modellenrecht.

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven op kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven op kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.