Benadeelden

Wij adviseren ook bij het doen van aangiftes. Dat kan gaan om fraude of corruptie, maar ook om valsheid in geschriften, smaad en/of laster. Of om milieustrafzaken. Wij staan benadeelden en slachtoffers bij, en helpen hen indien gewenst bij het claimen van hun schade in het strafproces. Wij weten wat er voor nodig is om een aangifte op te pakken. Wij leggen de aangifte niet alleen bij de opsporingsdienst neer, maar indien nodig ook meteen bij het Openbaar Ministerie. Wij bekijken met u wat er in een aangifte moet staan, en welke bewijsmiddelen eventueel nog meer kunnen worden aangedragen.

Indien een aangifte niet wordt opgepakt, hoeft u zich daar niet bij neer te leggen. Via een zogenaamde Artikel-12 procedure kan een klacht bij het Gerechtshof worden neergelegd. Indien die klacht slaagt, moet een aangifte alsnog worden onderzocht door het OM.

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina?

Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail.

+31 (0)10 4406440 info@ploum.nl

Stel direct een vraag

Inschrijven nieuwsbrief

Persoonlijke gegevens

 

Bedrijfsgegevens

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacy statement. U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen via de link ‘Wijzig uw gegevens' of u afmelden via de link ‘Afmelden'. Deze links vindt u onderaan ieder bericht dat u van Ploum ontvangt.

* Verplicht in te vullen velden.

Geïnteresseerd in

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

  • Volgen wat u interessant vindt
  • Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
  • Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy
  • Vraag en antwoord mogelijkheden gebruiken bij artikelen

Account aanmaken

Haal alles uit Ploum.nl. Binnen een minuut geregeld.

*Verplicht in te vullen velden.

Ik heb al een account

Voordelen Mijn Ploum

Volgen wat u interessant vindt

Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses

Snel inschrijven voor kennisevents en Ploum Academy

Reacties op artikelen plaatsen


Waarom vragen we uw naam?

We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.

Wachtwoord

Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.